ELEKTROMAGNIT MAYDONINING QO‘LLANILISHI - Ismailova, Nilufar (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqola bugungi kunda elektromagnit maydonining ahamiyati va uning qollanilgan va qollanilayotgan sohalaridagi yaratilayotgan yangi zamonaviy ishlab chiqarish sohalaridagi qulayligi va bu sohaning boshqa sohalar bilan uzviylikda vizuallashtirilishi, zamonaviy texnikada optimal konstruksiyalarini yaratish va konstruktivelementlarning keng ravishdaishlab chiqarilishi haqida.