MOBIL TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA ELEKTRON TA’LIM RESURSLARI YARATISH - Karimova, Charos (Мир исследований, 2021)
: Ushbu maqolada mobil texnologiyalari asosida elektron ta’lim resurslarini yaratish haqida keng ma’lumot keltirilgan bo‘lib, mobil ta’lim, mobil ta’limning imkoniyatlari, qulayliklari yoritilgan. Jahon tendensiyalari tahlili ta’lim jarayonida turli pedagogik vazifalarni hal etish uchun mobil texnologiyalardan foydalanishning ulkan hayotiy ahamiyatga ega ekanligini namoyish etmoqda. Shuningdek, maqolada mobil texnologiyalariga asoslangan elektron ta’lim resurslarini yaratish texnologiyasi, mobil kitoblarni yaratuvchi dasturlar, mobil qurilmalardan ta’lim maqsadlarida foydalanishning bir necha yo‘llari ham keltirilgan.