ABULHAYRXON VA TEMURIY HUKMDORLAR - Omonqulov, Zuhriddin (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada mohir siyosatchi va sarkarda, davlat arbobi bo‘lgan Abulhayrxonning siyosiy faoliyati tarixiy yozma manbalardagi ma’lumotlar asosida yoritildi.