BOSHLANGʻICH TA’LIMDA VATANPARVARLIK XISSINI TARBIYALASH - Mamazulunova, Farida (Журнал математики и информатики, 2024)
Mazkur maqolada muallif aynan boshlangʻich ta’limda bolalr ongiga vatan tuygʻusini singdirish, oʻzi yashayotgan olam, maxallasi haqida tushuncha berish, buyuk simolar, ularning vatanparvarligi toʻgʻrisida tushuntirish kerakligi haqida koʻrsatishga xarakat qilgan.