BADIIY ASARNI SAHNALASHTIRISHNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI. - Madaminova, Munavvar (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu tezisda badiiy asarni sahnalashtirishda adabiy asarlarni tanlashga qoʻyiladigan talablar alohida ahamiyatga egaligi, sahnalashtirilgan oʻyinlarni tashkil etish bosqichlari va ularni tashkil qilish usullari oʻrganilgan.