ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ОБЛАЧНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ОБРАЗОВАТЕЛЬНОМ ПРОЦЕССЕ - Газиев, Куёш (Журнал математики и информатики, 2024)
Raqamli texnologiyalarning jadal rivojlanishi oliy ta’limning an’anaviy tizimini oʻzgartirishga olib keldi. Ta’lim jarayonida Internet resurslaridan foydalanish uzoq vaqtdan beri turli darajadagi va profildagi ta’lim muassasalari uchun odatiy holga aylangan. Masofaviy ta’limning rivojlanishiga yangi ta’lim platformalari va xizmatlarining doimiy rivojlanishi yordam beradi. Maqolada Google Classroom xizmati imkoniyatlaridan foydalanib oʻquv jarayonida ta’lim sifati va samaradorligini oshirish masalasi oʻrganilgan.