QIDIRUV TIZIMLARIDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Mamatqulova, Umida (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: Ta’lim tizimini zamonaviy axborot va kommunikatsion texnologiyalarining usul va vositalarini keng miqiyosda joriy etish asosida takomillashtirish natijasida ta’lim muammolarini, shu jumladan o’quv-tarbiya jarayonining barcha bosqichlarini intensivlashtirish, zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanuvchilar, informatika va hisoblash texnikasi, dasturiy ta’minot soxasida mutaxassislar tayyorlash kabi bir qator muammolarni hal etish mumkin bo’ladi. Qidiruv tizimlaridan unumli foydalanishhar bir foydalanuvchiunig kerakli manbani qisqa vaqt ichida topish uchun zamin yaratadi.