7 СИНФ АЛГЕБРА КУРСИНИ НАЗАРИЯ БИЛАН АМАЛИЁТНИНГ ЎЗАРО БОҒЛИҚЛИГИ ТАМОЙИЛИ АСОСИДА ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИ - Узоқбаев, Азизбек (Журнал математики и информатики, 2021)
Аннотатция; “7-синф Алгебра” курсини назария билан амалиётнинг ўзаро боғлиғлиги асосида ўқитиш орқали таълим самарадорлигини таъминловчи методикани ишлаб чиқиш.