SONNING BUTUN VA KASR QISMINI O‘QITISH USULLARI - Xoljigitov, Sobir (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada sonning butun va kasr qismi mavzusi qaraladi. Bu mavzuning umumta’lim maktablarida, kasb-hunar kollejlarida va akademik litseylarda qisqa o‘rganilganilayotganini hisobga olish kerak ta`lim muassasalarida bu mavzuni o‘qitishdan maqsad – o‘quvchilarga mustahkam bilim berish, boshqa fanlarni o‘rganish va bilimini oshirishga yordam berishdir. O‘qish bilan birga fanga muntazam qiziqish uyg‘otishdir.