UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTAB O‘QUVCHILARIGA MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA ASOSIY METODLAR VA ULARNING DIDAKTIK TAMOYILLARI. - Usarov, Sardor; Isayev , Nurbek; O’rolov , Umrzoq (Журнал математики и информатики, 2021)
В этой статье представлена ​​информация об основных методах обучения математике и их дидактических принципах