Diskret Markov Zanjirlari va uning tatbiqlari - Turdiboyev, Sanjar; Abirov, Ruxshod (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu ishda diskret Markov zanjirlariga oid kerakli asosiy tushunchalar va faktlar keltirilgan. Diskret Markov zanjirlari tatbiqlari xam tadqiq qilingan.