OʻQUVCHILARGA MOBIL ILOVA YARATISHNI OʻRGATISH UCHUN MIT APP INVENTOR PLATFORMASIDAN FOYDALANISHNI OʻRGATISH - Mustafoyev, E; Nuraliyeva, O (Журнал математики и информатики, 2024)
Biz smartfon maʼlumotlarini yaxshilash uchun qoʻllash muammolarini hal qilamiz.Universitet muhitida oʻqitish va oʻqitish tajribasi. App Inventor yangi boshlovchilar uchun mobil ilovalarni yaratuvchi veb-platforma. Bir nechta maʼlumotlarni bogʻlaydigan intuitiv mehanizm, maʼlumotlar manbalari va shaxsiy maʼlumotlarni tahlil qilish vazifalarini avtomatlashtiradi.