INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA MALAKA OSHIRISH DAVR TALABI - Abdullayeva, M (Журнал математики и информатики, 2024)
Mazkur maqolada muallif aynan kattalarni oʻqitisha noan’anaviy texnologiyalardan foydalanish sifatli ta’lim berishning asosi boʻlib xizmat qilishligini koʻrsatishga xarakat qilgan. Ta’lim-tarbiya jarayonda mavjud muammolarni xal etishda kadrlarni oʻqitish va malakasini oshirish dolzarb masalalardan biriga aylanmoqda. Bu esa malaka oshirish tizimiga mutloqa yangi yondashuvni talab etmoqda.