OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISHNI SAMARALI TASHKIL ETISH YOʻLLARI - Abdurashidov, Sharofiddin (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada umumiy oʻrta ta‘lim maktablarida oʻquvchilarni kasb-hunarga yoʻnaltirishni takomillashtirishga oid fikr-mulohazalar keltirilgan.