HOSILAVIY PROPORSIYALARNI MISOL VA MASALALARNI YECHISHDA QOʻLLASH - Jabborova, Barchinoy (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada matematikaga oid turli ko'rinishdagi misol va masalalarni hosilaviy proporsiyalar yordami bilan yechish usullari ko'rsatilgan. Bir necha turdagi hosilaviy proporsiyalar tuzilgan va masalalarni yechilish usullari keltirilgan.