Компьютерли моделлаштириш: Компьютерли моделлаштириш - Жумабоев, Сарвар (Журнал математики и информатики, 2021)
Kompyuter modellashtirish talabalarning tadqiqot qobiliyatini rivojlantirish vositasi sifatida organiladi