Uzluksiz ta’lim tizimida matematika fani mazmuni uzviyligi - Mamatov, Jasur; Kenjayeva , Sanobar (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: ushbu maqolada umumta’lim maktablarida o’qitiladigan matematika fani va uning maqsad va vazifalari haqida fikr yuritiladi.