DETIRMINANTNI HISOBLASH UCHUN BIR KO’RINISHI. - Rustamov, Muxammadi; Jo'rayev, L (Журнал математики и информатики, 2020)
Ishda maktab matеmatikasidagi matеmatik tushunchalar oliy matеmatika tushunchalari yordamida asoslangan. Jumladan,proportsiya xossalari, kasrlar ustida amallar, uning xossalari maydon, y=tga funktsiya multiplikativ gruppa yordamida asoslangan