BO’LAKLI O’ZGARMAS ARGUMENTLI DIFFERENSIAL TENGLAMANING YECHIMLARI HAQIDA - Abduqodirov, Vohidjon; Mo'minov, Muxiddin (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada bo’lakli doimiy argumentli diffuziya teng-lamasi o'rganildi. Qaralayotgan differensial tenglamalarning yechimini mavjudlik shartlari va topish masalasi keltiriladi