O‘QUVCHILARNING BILIM, KO‘NIKMA VA MALAKALARINI ONLAYN NAZORAT QILISHDA GOOGLE FORMS NING IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Pardayev, Sherzod (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va malakalarini onlayn nazorat qilishda Google Forms ning imkoniyatlaridan foydalanish haqida fikr yuritiladi.