KIMYO O‘QITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Saidaxmedova, Sh; Normatov, D; Miraliyev, J (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada ta’lini moderinizatsiyalash va kimyo fanlaridan laboratoriya mashg‘ulotlarini zamonaviy talablar asosida tashkil etish bo‘yicha olib borilayotgan amaldagi ishlar yoritilgan. Oliy ta’lim muassasalarining ta’lim sifatini oshirishda zamonaviy laboratoriya jihozlari va ta’lim platformalari, dasturlaridan foydalanish holatlari bayon etilgan.