Опубликован 2021-12-20

QORAKO’LNI OSHLASHNING MOHIYATI

Аннотация


Yaxshi oshlangan teri uzoq vaqt davomida o’zining ijobiy xususiyatlarini saqlagan holda saqlanishi mumkin, nisbatan yengilligi, chirishga va har xil mexanik harakatlar (zarba, buklash, egish va hokazo) ga chidamliligi tufayli tashish uchun qulay. Eng asosiysi, tuzlab quritish jarayonida izdan chiqqan tovar xususiyatlarining tiklanishi evaziga oshlangan qorako’lni to’g’ri xillash yengillashadi.

Как цитировать


Sindorov Abdumo’min O’rolbek o’g’li, Aliyeva Nozima O‘tkir qizi, & Azimov Nodir Qodir o‘g‘li. (2021). QORAKO’LNI OSHLASHNING MOHIYATI. Журнал естественных наук, 3(5), 285-288. извлечено от https://journal.jdpu.uz/index.php/natscience/article/view/4818

Авторы


Sindorov Abdumo’min O’rolbek o’g’li

JDPI

Aliyeva Nozima O‘tkir qizi

JDPI

Azimov Nodir Qodir o‘g‘li

JDPI

Ключевые слова:

oshlash jarayoni, ishlab chiqarish partiyasi, suyuqlik koeffitsenti, kislota miqdori, achitqi zichligi

Выпуск


Раздел: Articles

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

1 2 > >> 
Powered by I-Edu Group