FIZIKADAN O’QUV JARAYONLARIDA DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISH - Farmonov, Utkir (Физико-технологического образование, 2024)
Mazkur maqolada oily ta’lim muasasasi Fizika va astronomiya yo’nalishi o’quv jarayonlarini zamonaviy dasturiy vositalar asosida tashkil qilish mazmuni yoritilgan. Zamonaviy vositalar asosida talabalar kreativligini oshirish imkoniyatlari aniqlangan