QUYOSH ELEMENTLARI KONSTRUKSIYALARI - Nurmatov, Kamol; Berdiqulov, Elyor (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada hozirgi kunda jahon miqyosida tajribalar va foydalanishga tadbiq etilayotgan quyosh elementlari va ularning konstruksiyalari haqida nazariy aniqlangan ma’lumotlar berildi