AСТРОНОМИЯ ДАРСЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАР ФАОЛИЯТИНИ ЖАДАЛАШТИРИШ - Bekmirzayeva, Xursanoy (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада умумий ўрта таълим мактабларида астрономия дарсларида ўқувчилар фаолиятини жадалаштириш йўллари баён этилган.