FIZIKA FANINI CHUQUR O’RGANISHDA EKSPERIMENTAL OLIMPIADA MASALALARINING AHAMIYATI - Ergashev, Jamshid; Turatov, Hojakbar (Физико-технологического образование, 2021)
Fizika fanidan olimpiadalar o‘quvchilarning fizikaga qiziqishini, ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishning muhim shakli hisoblanadi. Bu maqolada fizikadan eksperemental olimpiada masalalari iqtidorli yoshlarni aniqlash va tayyorlash, hamda iqtidorli o‘quvchilar zaxirasi boyitish uchun xizmat qilishini ko’rsatib bergan.