XALQ HUNARMANDCHILIGINING TARAQQIYOTI BOSQICHLARI HAQIDA O‘QUVCHILARGA TUSHUNCHALAR BERISH - Umarov, Rahim; Isoqov, Shohruh (Физико-технологического образование, 2021)
Mazkur maqolada Texnologiya fani bo‘yicha amaliy mashg‘ulotlarda o‘quvchilarga xalq hunarmandchiligining taraqqiyoti bosqichlari haqida tushunchilar berishga oid masalalar qaraladi.