QUROQCHILIK SAN’ATININING TARIXIY AN’ANALARDAGI O’RNI - Doniyorova, Shahnoza (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada milliy xalq hunarmandchilik turlaridan quroqchilik san’atining tarixiy an’analari haqida fikr yuritiladi.