ROBOTOTEXNIKA ASOSIDA O’QUVCHILAR IJODKORLIK QOBILIYATLARINI RIVOJLANTISH - Majidova, Hurriyat; Quvondiqova, Shahnoza; Xolxo’jayeva, Dilorom (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida texnologiya darsi va sinfdan tashqari mashg’ulotlarda robototexnikani o’qitish asosida o’quvchilarning ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirish masalasidagi mulohazalar keltirilgan.