Таълимда креатив педагогик технологиялардан фойдаланишнинг айрим услублари - Sovurova, Shahrizoda; Sovurov, Mustafo (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада таълим жараёнида креатив педагогик технологиялардан фойдаланишнинг айрим услубий асослари ҳақида қараб чиқилади.