ИНТЕГРАЦИЯЛАШГАН ЎҚУВ РЕЖА, ДАСТУРЛАРНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ ВА АМАЛИЁТГА ЖОРИЙ ЭТИШ МЕТОДИКАСИ - Abduraimov, Sherali (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада интеграциялашган ўқув режа ва дастурларни ишлаб чиқиш ҳамда амалиётга жорий этиш методикаси таклиф этилган.