ТЕХНОЛОГИЯ ФАНИ БЎЙИЧА МАШҒУЛОТЛАРДА МЕҲМОНДОРЧИЛИК КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2020)
Мақолада ўқувчиларга Технология фани бўйича машғулотларда меҳмон кутиш, меҳмоннинг ҳурматини жойига қўйиш ва уни эҳтиром билан кузатиб қўйишдек муҳим масалаларга эътибор қаратилган