TALABALARDA IJODKORLIK QOBILYATINI RIVOJLANTIRISHDA EVRISTIK FAOLIYATNI TEXNOLOGIYALASHTIRISH - Abdufatayev, Sherjahon; Abdullayev, Shaxlo (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada oliy pedagogik ta’lim muassasalarida bo’lajak texnologiya o’qituvchisini ijodkorlik faoliyatiga tayyorlashning samarali yo’llarini aniqlash va uning o’ziga xos mazmunini tanlash bilan bir qatorda bo’lajak mutaxassislarning o’quv jarayonida texnik ijodkorligi, ijtimoiy va kasbiy tayyorgarligini umumlashtirishning aniq usul va vositalarini ko’rsatilib o’tilgan.