Технология фани дарсларида рақамли технологияларни жорий этишнинг услубий шарт-шароитлари - Ismailov, Jonibek (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу илмий услубий ишда таълим соҳасига рақамли технологияларини қўллаш, айнан умумий ўрта таълим мактабларида технология таълимини 5-9 синфларда ўқитиш жараёнига рақамли технологияларнинг қуллаш мезонлари келтирилади.