БЎЛАЖАК БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ДАРСДАН ТАШҚАРИ ТАРБИЯВИЙ ФАОЛИЯТНИ АМАЛГА ОШИРИШГА ТАЙЁРЛАШ ЙЎЛЛАРИ - Baxronova, Adiba (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу мақолада бўлажак бошланғич синф ўқитувчиларини дарсдан ташқари тарбиявий фаолиятни амалга оширишга тайёрлаш йўллари ҳақида фикр юритилган бўлиб, унда талабаларнинг тарбия назарияси ва методикаси курсини ўрганишдаги педагогик имкониятлари, стратегиялари баён қилинган