“ZANJIR REAKSIYASI” TUSHUNCHASINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Tugalov, Farxod (Физико-технологического образование, 2022)
Mazkur ishda fizika va kimyo fanlariga oid integrallashgan bilimlar mazmuni qarab chiqilgan. Ushbu asosida fizikani o’qitish orqali mazkur predmetlar bo’yicha o’quvchilarning yuqori darajada bilimlarini o’zlashtirishlari, dunyoqarashlari kengayishi va olamning fizik manzarasi haqida tasavvurlarga ega bo’lishligiga xizmat qilishligi ko’rsatib berilgan