FIZIKA DARSLARIDA INTERFAOL DOSKADAN FOYDALANISHNING AVZALLIKLARI - Ergashev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2022)
Hozirgi ta’lim tizimida interfaol doska eng yaxshi o’qitish vositasiga aylananib bormoqda. Ushbu maqolada fizika fani o’qituvchilari darslarda interfaol doska bilan ishlashning afzalliklari keltirilgan.