TA’LIM MUASSASALARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Burxonov, Rasul; Ismoilov, Jonibek; Mavlonov, Ergash (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada bugungi kunda amalga oshirilayotgan raqamli texnologiyalarni ta’lim muassasalarida jorish etishning pedagogik va psixologik asoslariga oid mulohazalar keltirlgan