O’QITUVCHILARNI INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI - Nurmamatov, Zuxriddin (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada bo’lajak texnologiya fani o’qituvchilarini innovatsion faoliyatga tayyorlash jarayonlari yoritib berilgan.