ТАЛАБАЛАРДА КРЕАТИВ ҚОБИЛИЯТЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МЕХАНИЗМИ - Eshquvvatov, Ulug’bek (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада талабаларнинг креативи қобилиятларини шакллантириш ва ривожлантиришнинг самарали йўллари, креативлик сифатларига эга бўлишлари учун ўқув ва тарбия жараёнида янги ғояларни шакллантириш масаласи баён қилинган