SAN’AT MAKTABLARIDA O‘QUVCHILARNI TASVIR, MUSAVVIR, TASVIRIY SAN’ATNING VAZIFASI, OBRAZLI XARAKTERI VA XILLARI BILAN TANISHTIRISH - Boymirzayeva, Oykaram (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada rassomchilik san’atiga oid masalalar, rassomchilik san’atining paydo bo‘lishi, rivojlanishii va o‘ziga xos hususiyatlari haqida mulohazalar keltirilgan