METALL-YARIMO’TKAZGICH FAZAVIY O’TISHLARDAGI OPTIK HODISALAR - Toshpo’latova, Dildora (Физико-технологического образование, 2022)
Metal–yarimo’tkazgichlarda p-n-fazoviy o’tishlarning optik hodisalarinining fizik xususiyatlarini tushuntirib berishga oid mulohazalar berilgan