FIZIKA FANINI O‘QITISHDA AXBOROT KOMMUNIKASIYA TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI - Maxmudov, Yusup; Berkinov, Alisher (Физико-технологического образование, 2022)
Hozirgi vaqtda oliy o‘quv yurtlaridagi ta’lim-tarbiya ishining asosiy shakli - o‘qitish jarayonini samarali tashkil etish va talabalar bilim darajasini xolis baholashga bo‘lgan e’tibor oshib bormoqda. Ijtimoiy-iqtisodiy va ilmiy-texnikaviy o‘zgarishlar sodir bo‘layotgan bir davrda ta’lim jarayoni tizimida ijobiy o‘zgarishlar, yangiliklar qilishni taqozo etadi