POLIMERLARDA KVANT CHIQISHI - Kamolova, Muhabbatxon (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada polimer yarimo’tkazgichlarda yutilish spektrini uzun to’lqin metodi bilan kengaytirish va electron-lokal xolatlarini hisoblash ko’rib chiqilgan.