GEOGRAFIYA YO’NALISHI TALABALARIGA FIZIKANI O’QITISH JARAYONINI INNOYATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH - Farmonov, Utkir (Физико-технологического образование, 2020)
Maqolada o’quv jarayonini takomillashtirish uchun fizikani nomutaxasislarga o’qitish jarayonida innovatsion texnologiyalardan foydalanish haqida so’z boradi.