ТЕХНОЛОГИК ТАЪЛИМ ДАРСЛАРИ ОРҚАЛИ ЎҚУВЧИЛАРНИ КАСБ ҲУНАРГА ЙЎНАЛТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Yusupov, Muxammad (Физико-технологического образование, 2020)
Ушбу мақолада таълим тизимига янгича ёндашув асосида технология дарсларида касб-ҳунарга йўналтириш бўйича амалга ошириладиган ишларнинг мазмуни ёритилган. Шунингдек, дарс жараёнида турли хил ўйинлардан фойдаланиш ўқувчилар томонидан мавзуларнинг самарали ўзлаштирилишига хизмат қилиши ҳақида гап боради.