FIZIKA FANIDA YUQORIGA OTILGAN VA ERKIN TASHLANGAN JISM MASALALARINI YECHISHNING OPTIMAL USULLARI - Dehqonova, Ohista; Maxmudov, Asadbek (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqola umumiy oʻrta ta’lim maktablarida tahsil olayotgan 11-sinf oʻquvchilarini Fizika ta’lim yo’nalishiga oʻqishga kirish jarayonida yuqoriga otilgan va erkin tashlangan jism masalalarini yechishning optimal usullari bayon qilingan