TO’GARAK MASH’ULOTLARIDA O’QUVCHILARNING IJOKORLIK QOBLIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada sinfdan tashqari ishlarning birituri bo’lgan to’garak mashg’ulotlarini tashkil qilish va mashg’ulotlarda o’quvchilarni ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirish masalasiga e’tibor qaratilgan