RO‘ZG‘ORSHUNOSLIK BO‘YICHA MASHG‘ULOTLARDA O‘QUVCHILARNI TEJAMKORLIKKA O‘RGATISH - Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada o‘quvchilarning uy-ro‘zg‘ordagi kundalik hayotda ko‘plab foydalaniladigan uy-ro‘zg‘or buyumlari va kiyim-kechaklarga tejamkorona munosabatda bo‘lishiga asosiy e’tibor qaratilgan.