ЎҚУВ МАШҒУЛОТИДА ЛОЙИҲАНИ ЖОРИЙ ЭТИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Orishev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу мақолада ўқув машғулотини лойихалаш асосида ташкил этишга оид мулоҳазалар баён этилган